onsdag den 21. september 2011

Patchworkmesse i Odense m.m.

Så er der IGEN gået alt for lang tid siden jeg var her sidst... Hmm... mon ikke det bliver bedre nu hvor vi går imod min ynglingsårstid?!

Ja vi har camperet - i Sverige, i Italien, en overnatning eller to i Tyskland og Østrig, på Lolland Falster og her sidst en forlænget weekend på Fyn.
Se netop den weekend var en fælles fødselsdags"fest" for min store søn og min kæreste - og ind imellem skal man  jo være heldigere end loven tillader - så det var tilfældigvis også den weekend hvor Dansk Patchworkforening holdt deres 25 års Jubilæum på Odense Congres Center ;-)) Tror I mor her lige skulle en tur dertil?????
Det blev til flere "midterstykker" m.m. så nu kan vinteren bare komme an ;-) Jeg fandt blandt andet et stykke med en golfspiller, og så måtte jeg jo splitte Kærestens tæppe ad, fjerne midterstykket med idylen og indsætte golferen istedet! Det er fint og han er ekstra glad ;-)

Jeg er godt igang med mit eget tæppe - ikke et nemt projekt, men det er originalt! Jeg formoder jeg broderer lidt med "mille-fleur-sting" på nogle af blomsterne og måske skal der et bånd eller lignende hist og pist?!
                                                           Indtil videre ser det sådan ud!