søndag den 28. oktober 2012

Til når det er "Hundekoldt"

Jeg nyder tiden i min virksomhedspraktik. Jeg nyder at kunne hjælpe kunder der er "kørt fast" i strikketøjet, eller bare få nogle igang med et nyt projekt.

Når der er tid - ikke meget - men ind imellem, bruges tiden til at strikke til forretningen, så spildtid, er ikke brugt!
Herligt ;-)) Indtil videre har jeg strikket 4 engle som bare lige skal en tur i vaskemaskinen så de filter lidt, og monteres med vinger og glorier! Som "hjemmearbejde" har jeg strikket "strimler" som skal monteres på... tjah... det må du vente lidt endnu med at se! Surprice! ;-D

I weekenden trængte jeg til et lille arbejde, til at aflede mig lidt fra mandens sweather (og mit sjal som stadig ligger og brænder!) så det blev til denne lille ting til vinduet.


Så må vi håbe det giver inspiration til en hurtig lille sweather, til en heldig lille Chi hua hua pige eller dreng!
Karisma er et skønt Superwash behandlet uldgarn, strikkes på p. 3½ - 4.

Dejligt weekend arbejde. Nu vil jeg se et par afsnit Matador.
God søndag aften til dig.

lørdag den 20. oktober 2012

En UFO mindre!

Jeg havde altså denne liggende... Længe!
Det er en "fra mit hovedet kommet model" og jeg havde lidt problemer omkring montering af den tværgående snoning, ergo.. den kom til at ligge!
Men nu mangler jeg den! Jeg er startet i virksompraktik i en garnforretning og eftersom jeg ikke har nogle modeller som er strikket direkte efter hendes designere, tjah så må en hjemmekomponeret vel være næst-bedst.
Den er i en lækker alpaca så den er super blød.


lørdag den 6. oktober 2012

Føler mig meget heldig!

Jeg har gået sygemeldt siden midt i maj, og har så nu mulighed for at komme i virksomhedspraktik i 13 uger.
Det er jo så spændende hvor man skal hen, det skal jo være relevant, men også noget jeg "kan holde til".

Jeg har så selv ønsket at komme til den garnforretning som jeg handler i, og lod også et ord falde til ejeren, at hvis jobvision henvendte sig omkring en praktik, var det mig det drejede sig om!

Jeg fik svar i går! Tillykke du skal starte i virksomhedspraktik i strikkeforretningen. Jubii :) Det er - og har altid været - mit største ønske, at arbejde med min hobby!

Jeg ved godt, det "bare" er praktik, men jeg vil forsøge at blive u-undværlig, og under alle omstændigheder, vil jeg NYDE den tid jeg får der!

Guder hvor jeg glæder mig :)

mandag den 1. oktober 2012

Æbler og efterårs farver.

I går, søndag d. 30/9 var der "Æblernes dag" på vores Landbrugsmuseum "Melstedgård"
Det måtte vi da hen og se! Det var en dejlig dag, sammen med mine forældre. Selve Melstedgård er bibeholdt som "i gamle dage" og klædedragterne, musikken og arbejdsgangene ligeså.

Det var sjovt at se de gamle stuer, kamre og deres udsmykning fra den tid. Sikke sirligt alting var. Syet med de mindste sting og strikket på så tynde pinde at de da måtte knække ved den mindste vægt...

Her er et billede af manden og min mor i haven.


Det var skønt at gå i haven og se efterårsfarverne på træerne, det er jo noget kønnere der, end på de visnende blomster og urter i urtehaven!

Mit sjal har det fint. Der bliver strikket på det hver dag og det er indtil videre gået pænt stærkt, men nu hvor der efterhånden er mange masker på pinden, tager en omgang sin tid og det går langsommere med at komme "opad" Men jeg nyder farverne og garnet.


Jeg er tilbage på almindelig rundpind, og selvom det føles lækkert at strikke på de nye smart pinde, føler jeg altså at strikketøjet glider lettere for mig på de almindelige pinde.
Jeg har nu 8 midter blomster i højden og tror jeg ialt skal have 15 sååå..... Du får nok lov til at se mere til dette strikkeprojekt!