onsdag den 31. december 2014

2014

Så blev det årets sidste dag - og sikke et år! Det er længe siden jeg sidst kan huske at have haft så skønt og begivenhedsrigt år!

Februar.. Helene ramler ind i en skøn fyr, der ikke bare lige vil lade hende være!

Marts.. vores camping-bedste venner- flytter permanent til Sjælland. De var heldige begge 2 at få fast arbejde og så var det farvel Bornholm. Her blev lidt stille...

April..Klaus starter som leder af Bornholms Forsvars museum, et job han i den grad nyder.
Jeg bliver ansat i Liljendal, en dejlig arbejdsplads, men min krop kan ikke klare at være på benene i 3 x 9 timer ugentligt (+ 2 x 5 timer) og efter 1,5 måned må jeg sygemelde mig og bliver derefter opsagt. Det var nu ikke så slemt, for det viste mig da i den grad, at jeg må omskoles! 

Maj.. Mine forældre hægter Safiren bagpå bilen og kører 7 uger sydpå!
Jeg søger ind på HF enkeltfag og bliver optaget til en "socialrådgiver-pakke" hvilken indbefatter dansk på a niveau, engelsk på b niveau, samfundsfag på b niveau og psykologi på c niveau.
Vi er godt trætte af Golfen og vælger at købe anden bil - en Suzuki sx4 diesel.

Juni.. Simon fik afsluttet hele sin 5 årlige uddannelse på Syddansk universitet med en Bachelor (stolt af dig min skat), og Jennifer havde sidste skoledag på Søndermarksskolen (hulk.. Jeg har nu ingen tilknytning mere) 
Jennifer startede i Frydenlund bageren som bagerjomfru, så nu har hun både dét og Selmas!

Juli.. Simon og Anne Cathrine bliver gift og vi er til et skønt bryllup på Fyn hvor vi sammen med Helene og Jesper, mormor og morfar og Jennifer har lejet 2 hytter på DCU camping i Odense. Det bliver bare en hurtig smut frem og tilbage - Klaus har jo et museum at passe!
Ferie.. D 28 juli tog vi afsted på camping til Sverige og kom forbi High Chapparell og derfra til Borås og endte på Øland hvor mormor og morfar også kom forbi. Det var en dejlig lille ferie og når vi kørte hjemover (9/8) kørte mormor og morfar nordpå 7 uger op til samerne!

August.. Jennifer blev 16 år, fik knallert og startede i 10. Klasse. Jeg startede på HF - herligt. 
Klaus blev 65 år og folkepensionist. Langt om længe fik vi sat den ønskede varmepumpe op og glæder os nu til at se effekten til vinter!

September.. Vi var nede på Dueodde familiecamping og spise en "Sweetdeal" og hende dernede fra sagde de havde savnet os i Pinsen :-) men det er jo ikke det samme uden Jane og Flemming :-(

Oktober.. Mormor bliver 75 og vi har alle skillinget sammen til en Samsung tablet 3,7 som hun heldigvis blev rigtig glad for. Den kører internet via hendes Samsung mobil og hun kan så have den med rundt i hele huset. Der bliver ivrigt set youtube videoer og hørt musik.
Jennifer bliver faster og får at vide at hun er ønsket som gudmor til den lille Lærke, hun er stolt som en pave!
Jesper bliver 30 og der bliver holdt stor fest, som vi dog må takke nej til, da det jo ikke er gratis at rejse!

November.. Lad endelig ikke året slutte med andet end et BANG! Helene har fået arbejde :-) i Kaffebaren i Vanløse hvor hun skal være smørrebrøds jomfru - jubii endelig! Hun er endda så heldig at hun er eneherskende i køkkenet og arbejdstiderne..!!! Mellem kl 5 og kl 14,30 og weekender fri :-)
Som om det ikke er mirakel nok, fik Simon også nyt arbejde. Han blev opfordret til at søge stillingen som daglig leder af en forretning i Odense - Dragons layer - og han fik stillingen. Der handles med rollespil live udstyr, brætspil, softguns - ja alt det i kortspil og brætspil og modeller som han har brugt al sin fritid på at dyrke i alle årene - om han er heldig? Nej, han er bare GO!
Jennifer har fået arbejde i Tiger og siger op i Frydenlund. Det er umiddelbart kun december/januar, men til februar har hun fået arbejde i Matas i Snellemarkscentret, så det passer jo fint :-) Hun kan godt lide at tjene sine egne penge!
Nu er det jo blevet temmelig køligere i vejret (selvom det stadig er omkring 7-8 grader) og min krop begynder at skabe sig... Vi faldt så over LCHF - low carb, high fat - altså ingen sukker og kulhydrater men masser af fedt og jubii hvor det hjælper. Klaus har allerede tabt sig og hans blodsukker er stabilt nedadgående. Jeg har endnu ikke tabt mig - men mine smerter er reduceret til et absolut minimum. Så har jeg ingen problemer med at undvære sukker, kartofler, pasta, hvidt brød, sodavand og andre sager!

December.. Endelig fik vi vores standpunktskarakterer, dem skal jeg jo bruge når jeg til februar skal søge ind på socialrådgiver uddannelsen! Jeg er godt tilfreds, undtagen i engelsk hvor jeg absolut er skuffet.. Hvad ligner det at få 4 med pil op.. Vor herre bevar os...! Nå men i alle andre fag har jeg fået 10 og 12, så det 4 tal må føle sig temmelig ensomt..!

Lige før jul stod de savnede venner pludselig på vores dørtrin og mon ikke de var velkomne indenfor!

Vi skulle have været til Sjælland til min moster og onkel weekenden før jul, hvor alle mine fætre/kusiner med børn ville være samlede. Men vejret og vinterdækkene (for at køre gennem Sverige) gjorde at turen måtte aflyses. Kedeligt, men det må blive en anden gang!

Vi har haft en ganske pragtfuld juleaften. Alle børnene var her og mine forældre, og det var første gang vi alle fejrede juleaften sammen siden 2008 - så det var noget helt specielt ❤️❤️❤️
Tak til Jer alle for en skøn jul, godt humør hele vejen igennem og rigtig gode gaver!

Vi fik ikke en hvid juleaften, men dagen efter når vi stod op, var der et fint lag sne overalt, så lidt hvid jul blev det da til.

Nu er det årets sidste dag.. Og sikke et år! Jeg håber 2015 bliver lige så godt, det ville da være ganske vidunderligt. 2014 har givet mig masser af god energi med ind i 2015, og det eneste jeg ønsker mig udover hvad der har været i 2014 er, at mine "gamle" veninder og jeg får vores syaftener op og køre igen - for jeg savner Jer godt nok!

Rigtigt godt og lykkebringende Nytår til os alle!

Min første hjemmestrikkede kjole, som bliver helt færdig i dag og skal på i aften :-)